Vés al contingut
1
2
3
4
5

AudioLab

Aquest espai es destina a les activitats pràctiques d'instrumentació i d'audiologia clínica. Té instruments, maquinària i programes informàtics d'ús habitual en la pràctica audiològica (audiometries, potencials evocats, emissions otoacústiques, irrigadors d'aire...). Aquest espai també té una cabina per a valoracions audiològiques i dues sales insonoritzades. Addicionalment s'hi poden utilitzar els recursos tecnològics (projecció i gravació) propis d'un espai orientat a la docència.


Espai

Laboratori AudioLab


Localització

Facultat de Medicina
Ctra. de Roda, 70
08500 Vic


Capacitat

33


Accés

Amb targeta


Equipament

Té instruments, maquinària i programes informàtics d'ús habitual en la pràctica audiològica (audiometries, potencials evocats, emissions otoacústiques, irrigadors d'aire). Aquest espai també té una cabina per a valoracions audiològiques i dues sales insonoritzades.


Accessibilitat

L'edifici és accessible.

    En l'àmbit de la sostenibilitat, s'han de tenir en compte les consideracions següents:

    • Cal fer un consum racional d'aigua i llum.
    • Cal fer ús d'ampolles reutilitzables per al consum d'aigua. Es poden reomplir a les aixetes amb filtre de carbó actiu als espais UCoworking office.
    • Cal apagar els llums sempre que s'estigui fora més de 5 minuts, en cas que no sigui un espai amb detectors de presència.
    • Cal apagar els equips electrònics (ordinador, pantalla de projecció, etc.) abans de sortir de l'espai.
    • Cal ventilar preferentment en franges horàries de calor o fred moderats.
    • Cal tancar les finestres abans de sortir de l'espai.
    • Cal dipositar cada residu al contenidor corresponent.

    El Pla d'autoprotecció estableix un marc de referència per implantar actuacions encaminades a aconseguir que la comunitat universitària disposi d'una estructura organitzativa i funcional per atendre qualsevol situació d'emergència que pugui sorgir a les instal·lacions de la UVic-UCC.

    Els equips d'emergència de la Universitat estan constituïts per personal de la UVic-UCC amb formació específica com a equips d'intervenció i actuació en situacions de risc.

    En totes les plantes dels edificis de la Universitat hi ha plànols d'evacuació en els quals trobaràs informació sobre sortides d'emergència, recorreguts d'evacuació, ubicació de mitjans de protecció contra incendis (extintors), mitjans d'extinció d'incendis (rentaülls, extintor, polsador d'emergència, boca d'incendi equipada) i els de primers auxilis (farmaciola i desfibril·lador).

    Actuació davant d’una situació d’emergència

    Si se sent una sirena d'avís d'emergència (avís d'evacuació de l'edifici), es recomana seguir les pautes establertes en el diagrama de flux de la Universitat i seguir les actuacions que es descriuen als plànols d'evacuació, que es troben a cadascuna de les plantes de la Universitat. Aquestes pautes són les següents:

    • Cal deixar immediatament els treballs que s'estiguin fent.
    • Cal deixar el lloc de treball en condicions segures.
    • Cal seguir sempre les instruccions dels equips d'emergències de la UVic-UCC.
    • Cal dirigir-se ràpidament al punt de reunió d'evacuació, seguint els cartells d'evacuació.
    • No es poden recollir els objectes personals o similars.
    • En el punt d'evacuació, cal col·laborar en el recompte del personal per comprovar que no falti ningú. S'ha d'esperar en aquest lloc fins que l'emergència s'acabi o fins a noves indicacions.

    La majoria de les instal·lacions de la Universitat són accessibles i compleixen les normatives d'accessibilitat.

    Totes les obres de nova construcció es basen en el Manual d'estil d'Infraestructures de la UVic-UCC, elaborat per l'Àrea d'Infraestructures i Serveis Generals que, en altres punts, marca les pautes i els criteris que cal seguir per complir la normativa d'accessibilitat i, per tant, n'assegura l'aplicació.


    Compartir