Alimentació saludable
Els resultats dels reconeixements mèdics del personal treballador de la UVic - UCC mostren una incidència de factors de risc cardiovascular; concretament, sedentarisme, hipercolesterolèmia i hipertensió arterial. Fruit d'aquests resultats, s’impulsa una acció de promoció de la salut comunitària amb l’objectiu d’oferir eines pràctiques que contribueixin a una alimentació més saludable. Alhora, aquesta acció pretén esdevenir una eina educativa i de sensibilització per al conjunt de la comunitat universitària (personal treballador i estudiants).
Aquesta iniciativa es va posar en marxa la setmana del 8 d’abril de 2024, en el marc de la Setmana Saludable i s’allargarà fins al juny.
La campanya "Alimentació saludable" és una iniciativa que sorgeix de la col·laboració entre el Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, i de la Unitat de Benestar i Seguretat Laboral de l'Àrea d'Infraestructures i Serveis Generals.
A tota la comunitat universitària (estudiants, PAS i PDI).
- Propostes de menú (dinar i sopar) per cada quinzena de mes.
- Receptes dels plats principals dels menús proposats.
Tot el material està elaborat i revisat per PDI del Grau de Nutrició Humana i Dietètica.
Als següents UCoworking office:
- Miramarges: FS106, Office B planta baixa, B105, DS204
- Torre dels Frares: Office bar, Office T000
- Casa Convalescència: Office primera planta
- Can Baumann: UCoworking espais de treball compartit planta baixa i Office primera planta
A les pantalles digitals que hi ha a les entrades dels diferents edificis del Campus Vic.
Guia alimentària "Petits canvis per menjar millor" de la Generalitat de Catalunya.